Take a fresh look at your lifestyle.

Stop parazitismul, in numele Diasporei, asupra bugetului public!

394

MANIFEST
Stop irosirea banului public al tuturor romanilor, in numele Diasporei!

La data de 17/07/2020 reprezentantii DRP au anuntat o vizita oficiala in Spania, insa fara a anunta data exacta si nici locatia intalnirii cu reprezentantii mediului asociativ romanesc din Andaluzia.Consideram ca vizita semi-anuntata, fara agenda si fara detalii referitoare la data/ ora/ locatie, ignorand cele mai elementare notiuni de protocol, constituie o insulta la adresa comunitatii.

Avem date neoficiale, dar usor confirmabile, conform carora domnul Burdusa, responsabilul actual al DRP, ar fi vizitat o asociatie din Andaluzia care ar fi gestionat ilegal fonduri DRP. De aceea, solicitam un audit extern de urgenta asupra modului de cheltuire a banului public prin intermediul DRP. Exista suspiciuni verificabile conform carora banii nu sunt gestionati corect, nici legal, nici cu vreo utilitate publica demonstrabila.

Atat Romania cat si Diaspora au probleme mult mai serioase, in contextul politic si economic global actual, asadar insistam ca fondurile publice ale romanilor sa fie economisite si gestionate cu grija, in toate institutiile vitale ale statuluu. DRP nu este o institutie vitala, de aceea trebuie dizolvata in timp util.

Avand in vedere cele mai sus aratate, dar si multe alte nereguli din DRP, printre care si minciunile in spatiul public propagate de acesti reprezentanti incompetenti ai DRP (care pretind ca ar avea “experti” printre ei, fara a le arata CV-urile) generand o imagine deosebit de negativa asupra actualului guvern si asupra presedintelui Romaniei, concomitent insultand Diaspora, SOLICITAM DIZOLVAREA DRP.

Aceasta institutie nu aduce niciun folos nici diasporenilor, nici romanilor de acasa si nici guvernului, presedintelui sau vreunui partid politic care slujeste Romania.

Aceasta irosire de resurse publice in favoarea distractiilor personale, mici, imorale si iresponsabile, ale unor indivizi needucati in domeniu, imorali, batjocoritori, care nu fac nimic util pentru diasporeni, trebuie sa inceteze.

Stop parazitismul, in numele Diasporei, asupra bugetului public!

Mihaela Ciliciu
Mihaela Meresi
Valentin Cucuiet
Bogdan Druga
Adriana Ciocanaru
Doinita Fenechiu
GeorgetaGheorghiu
Daniela Bogdan
Crina Dobre

Sursa Adriana Mureșan

Vino alaturi de noi pe facebook!
Daca doresti ne poti sustine activitatea prin paypal


Alătură-te grupului nostru de Facebook

Comunitatea Diaspora.Ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More