Pro integrare

Suedia – Ambasada Romaniei – Activitatea cu publicul la secția consulară – suspendare temporară

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

În contextul acutizării evoluțiilor legate de răspândirea generalizată a noului coronavirus și a măsurilor luate atât de autoritățile române cât și de autoritățile suedeze, vă informăm că începând din data de 19 martie 2020, în primul rând pentru protecția vizitatorilor secției consulare, programările pentru serviciile consulare care presupun prezența publicului în sediul Secției Consulare sunt suspendate temporar.

➡ Secția consulară va oferi în continuare asistență consulară. De asemenea, va asigura emiterea de titluri de călătorie pentru reîntoarceri de urgență în România pentru turiști și persoane ne-rezidente în Suedia. Vor fi avute în vedere totodată situațiile speciale, urgente, temeinic justificate, determinate de necesități deosebite (ex.: decese, accidente, acte solicitate de autoritățile locale în contextul epidemiei etc.).

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Reamintim telefoanele noastre:
Telefoane call-center:
0046-8-20.56.74
0046-8-20.99.27
0046-8-411.31.81
Telefon fix secția consulară: 08 20 99 26
Telefon pentru urgențe: 073 698 5463
Linie telefonică suplimentară unde se oferă informații și se preiau solicitări de asistență consulară în contextul epidemiei COVID-19:
+40/21.431.2059

Vă asigurăm de tot sprijinul personalului consular, în această perioadă în care primordială este asigurarea sănătății dumneavoastră și vă adresăm rugămintea de a urmări și respecta în continuare recomandările autorităților suedeze* privind regulile de distanțare socială și igienă.
Vă asigurăm totodată că analizăm toate posibilitățile de reluare a asigurării serviciilor consulare, parțial sau total, pe cât de curând posibil, în funcție de evoluția evenimentelor. Reluarea activității va fi anunțată public, la momentul respectiv.

[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...