Tomas Ryde și-a dat demisia de la CSM București.

Tomas Ryde și-a dat demisia de la CSM București. Suedezul a luat această decizie după problemele financiare care ar fi apărut la club. Jucătoarele au restanțe pe ultimele două luni, asta după ce tehnicianului de 59 de ani i s-a promis că nu se va lovi de asemenea inconveniente.
UPDATE 18:40: Clubul CSM a oferit un comunicat prin care a explicat cum s-a ajuns la despărțirea de Tomas Ryde.
”Tehnicianul suedez al echipei feminine de handbal a anunțat astăzi managementul CSM București că a luat decizia de a încheia raporturile contractuale cu clubul nostru, din motive personale.
CSM București îi mulțumește lui Tomas Ryde pentru eforturile și pentru implicarea avute de la începutul sezonului și îi urează mult succes în celelalte proiecte în care este implicat.
Poziția de antrenor principal al echipei de handbal feminin a CSM București va fi preluată de secundul Adrian Vasile, cel care se află alături de club încă din anul 2014 și care a contribuit la câștigarea Ligii Campionilor în 2016, precum și la toate trofeele naționale obținute în această perioadă”, e comunicatul CSM-ului.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More