Petrov a.k.a. Traian Băsescu – Românii din Diaspora, cerșetori si spărgători de bancomate

Parlamentarii sau Senatorii României, nu se dau în lături de la declarații anti popor si anti România, acum. mulți ani pentru astfel de jigniri se plăteau scump, in 2020 Politicienii Român, au imunitate!
Dacă cei de la PSD au dat dovadă de multe ori ca sunt impotriva cetățenilor Români, acum a venit rândul “zoom”-ului, a.k.a. Băsescu!
Traian Băsescu: Vine diaspora înapoi. Au sosit spărgătorii de bancomate, urmează cerșetorii!
După ce a fost in fruntea statului timp de 2 mandate, timp in care nu a reușit sa facă nimic pentru imaginea României, sau pentru a implementa Politici care sa aducă o mai bună reprezentare a României, Băsescu trece la atacuri indreptate spre Romanii din Diaspora.
Aceste declarații denotă nivelul si echilibrul care il poate aduce un fost Presedinte in relațiile cu cetățenii Români, oriunde s-ar afla aceștia.
Invitat la o emisiune televizată, Tovarășul Petrov a făcut următoarele declarații :
«Suntem celebri pentru tipul ăsta de operațiune în occident. Românii sunt… au venit acasă, deci au ascultat insistențele «români veniți acasă» și au început să vină.
Am ajuns la densitate suficient de mare de bancomate să fie rentabil să le arunci în aer și în România. (…)
Noi am scăpat de cerșetori, pentru că sînt prin altă parte, dar vor veni acasă, aduceți-vă aminte ce era în toate intersecțiile Bucureștiului. Păi nu vedeți că ei caută pe unii care sînt la a 56-a spargere, păi ăștia s-au antrenat în Londra, Paris, în Marsilia…
Or să prindă instituțiile noastre nepregătite pentru tipul ăsta de fraudă. Occidentalii ăștia care au bancomatele de 50 de ani sigur că știu cam ce se face cu ele. Noi care le avem doar de cîțiva ani o să vedeți ce surprize o să avem cu bancomatele, cu fraudarea lor.»
«Suntem foarte tari. În spargeri de locuințe, în bancomate și în comerțul cu carne vie, prostituția.», a mai adăugat Traian Băsescu
Pe această cale, il anunțăm pe Tovarășul turnator, Informator al securității, Petrov a.k.a Traian Băsescu, că dacă aplicăm aceasta logică a generalizării, el însuși are destui condamnați penal in propia familie, prin urmare nu este chiar persoana potrivită in a generaliza sau a clasifica Românii de peste granițe.

Vino alaturi de noi!


Acest website NU folosește reclame.
Toate legăturile externe sunt verificate.
Comunitatea Diaspora.Ro "NU" are aparteneță Politică și nici nu acceptă reclame sau fonduri de la partidele Politice!
Ne poți susține activitatea
AICI ,

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More