Pro integrare

Traseistul Melescanu de la Ipocrizie la Impertinenta

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Dupa ce a decis sa tradeze partidul din care facea parte ALDE, iar dupa aceasta tradare, Melescanu care a intrat in Politica cam in acelasi timp cu Ceausescu, nu numai ca a creat o stare de tensiune si a condus direct o dezbinare a partidului, nici macar nu isi asuma aceasta responsabilitate si arunca mingia in curtea lui Tariceanu.
Domnule Melescanu, NOI, cei din Diaspora va spunem sincer, mergeti si vedeti-va de anii care ii mai aveti de trait, nu sunteti in stare sa conduceti o institutie si nu aduce nimic bun in sistem, semanati doar ura si politici de tip securist care erau aplicate pe timpul lui Ceausescu.
Călin,
Iată că în final, culegi ce ai semănat, vânt şi dezbinare. Orgoliul a fost mai important decât logica. M-ai dat afară şi cu asta ai dizolvat grupul parlamentar. Tu eşti responsabil pentru că ALDE nu are candidat, iar Mircea Diaconu rămâne fără reprezentanţi în secţiile de votare. Eşti liber să acţionezi cum doreşti, însă nu poţi alege consecinţele acţiunilor tale. Trebuie să-ţi asumi eşecul.
Norica,
Draga mea colegă de lupte politice de peste 20 de ani, nu din cauza mea este dezavantajat candidatul susţinut de tine. Poate te pui de acord cu domnul Călin Popescu Tăriceanu să susţineţi acelaşi neadevăr“, a scris Meleşcanu, pe pagina sa de Facebook.
Reamintim că BEC a decis joi că ALDE şi Pro România nu sunt partide politice parlamentare pe motiv că nu au grup propriu în cel puţin una dintre Camerele Parlamentului. În consecinţă, cele două partide vor avea mai puţini reprezentanţi în birourile electorale şi în secţiile de votare, iar prezidenţiabilul Mircea Diaconu se va afla pe ultimele poziţii de pe buletinul de vot din primul tur la alegerile prezidenţiale.
 
[post]
[cosmin]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...