Intervenție a pompierilor constănțeni la un incendiu izbucnit în Valu lui Traian pe 15 ianuarie 2022

Pompierii au avut mult de lucru duminică în județul Constanța. Până la prânz au intervenit la trei locuințe care au luat foc.

Primul incendiu a avut în Medgidia, pe strada Unirii, în jurul orei 10.30. Au intervenit Detașamentul Medgidia cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

Incendiul a fost lichidat. „O persoană care a intervenit până la ajungerea echipajelor de intervenție, un bărbat de 42 de ani, a fost transportat la spital de către SMURD, după ce a fost intoxicat cu fum. Era conștient și cooperant”.

Cam pe la aceeași oră a luat foc anexa unei case din localitatea Chirnogeni, strada Cireșelor. A intervenit Garda 2 Chirnogeni, tot cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, și un echipaj SMURD. A ars anexa în suprafață de 40 de metri. Nu au existat victime.

Al treilea incendiu a izbucnit în jurul orei 14.10 în localitatea Valul lui Traian, la o casă de pe Calea Dobrogei.

Au intervenit Detașamentul Palas cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de stingere a incendiilor, un echipaj SMURD și Detașamentul Fripis cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

„Au ars aproximativ 40 de metri pătrați. Focul a fost stins. S-a trecut la decopertarea acoperișului pentru a elimina orice pericol.”, a declarat Oana Manoilă, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

O femeie a făcut o criză hipertensivă și a fost asistată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Constanța, a precizat purtătorul de cuvânt al instituției, dr. Claudia Tatarici.

COMPLETARE

Încă o persoana a fost asistată de medici: un bărbat de 50 ani, care a suferit intoxicație cu fum. A fost asistat la locul solicitării.

The post Trei incendii au afectat trei locuințe din județul Constanța în decurs de câteva ore appeared first on .

Diaspora Ro