Romanii din afara granitelor

Trento – Tată și fiică implicați într-un accident găsiți decedați de către soție prin gps

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Tată și fică, Sandro și Elisa Prada, în vârstă de 51 respectiv ani, au murit într-un accident stradal.

Soția și cealaltă fiică i-au găsit înainte de sosirea ambulanței. Femeia, îngrijorată pentru că nu mai stia nimic despre cei doi incă de la orele 16 și pentru că soțul și fiica ei nu mai răspundeau la telefon, a folosit o aplicație instalată pe smartphone-ul fiicei de 13 ani care permite localizarea prin GPS.

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Mama, împreună cu cealaltă fiică au pornit imediat spre locația dată de către GPS, Nogarè, la câțiva kilometri de casă, Pergine Valsugana, de-a lungul drumului provincial 83. Acolo, în apropierea unei curbe la intersecția care duce spre San Mauro. Motoreta, marca Motron X 125cc recent cumpărată a ieșit de pe șosea din motive încă în curs de a fi stabilite.
Pur și simplu motoreta a sărit peste guard rail iar cei doi au căzut de la înălțime. Niciun martor nu a fost prezent la accident, astfel încât cadavrele tatălui și ale fiicei, care se aflau într-o zonă dificil de ajuns, au rămas acolo până când soția și cealaltă fiică au ajuns la fața locului. Salvatorii au sosit abia mai târziu, când un pădurar care trecea a observat farul motoretei printre copaci. Odată ajunși la fața locului, personalul de pe ambulanță le-au găsit pe cele două femei alături de corpurile celor doi în stare de șoc.

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030