Trump a confirmat ridicare vizelor pentru cetatenii Poloniei. Romania a primit o șapcă.

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat vineri că Polonia va fi acceptată în mod oficial în programul Visa Waiver, potrivit Reuters.
Trump anunţa încă de luna trecută că va include Polonia în acest program, care le permite străinilor să călătorească în SUA în scopul de afaceri sau turism pentru 90 de zile fără viză.
Polonia a insistat de foarte mult timp să fie acceptată în acest program, timp in care vizitele delegatiilor Romanesti s-au intors din SUA cu o șapcă pe care a primit-o Iohannis si cateva farduri pe care le-a cumpărat in ultima s-a vizită in SUA.
Trump a mai anunţat că ar putea suplimenta numarul militarilor pe teritoriul Poloniei pentru care guvernul de la Varşovia trebuie să construiască infrastructura necesară, tinand cont de toate acestea, noi le-am permis Americanilor sa construiasca scutul de la Deveselu cu toate ca inainte acest proiect fussse destinat italiei dar Americanii s-au vazut refuzați de Guvernul de la Roma.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

[cosmin]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More