Pro integrare

Turcia, agenți de frontieră împotriva respingerii migranților de către Grecia

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Turcia va trimite o mie militari aparținând forțelor speciale la granița cu Grecia „pentru a evita respingerea migranților” de către polițiștii de frontieră din Atena.
Acest lucru a fost anunțat de ministrul de interne Ankara, Suleyman Soylu, după ce a fost in zona de la frontiera Turco – Greacă în această dimineață.

Potrivit Ankara, 138.647 de migranți au ajuns din zonele interne ale Turciei până la granița cu Grecia în incercarea de intra în UE, după ce liderul turc Erdogan a anunțat că nu îi va opri să facă acest lucru.
Comunicatul a fost raportat de ministrul turc de Interne, Suleyman Soylu, care a vizitat zona de frontieră în această dimineață.
Miercuri, ministrul a vorbit despre 135 de mii de oameni. Atena a confirmat până acum 24.000 de încercări ilegale de traversare.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Cel puțin 15 civili, inclusiv un copil, au murit în urma atacurilor aeriene ale forțelor ruse în timpul nopții în provincia Idlib, nord-vestul Siriei: potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului, atacurile au avut loc după miezul nopții la portile orașului Maaret Misrin, unde se regăsea un grup de persoane în deplasare.

Alți 184 de soldați ai armatei guvernamentale siriene au fost „neutralizați” (adică uciși sau răniți) de forțele turce în ultimele 24 de ore în cadrul operațiunii „Scutul de primăvară”, lansată pe 27 februarie în provincia disputată Idlib, în nord-vestul Siriei.
Ministerul Apărării din Ankara susține acest lucru într-un nou raport intern privind situația.
Au fost distruse, de asemenea, patru tancuri, trei lansatoare anti-tanc, cinci lansatoare de rachete, opt vehicule militare, două pick-up-uri armate și două vehicule blindate inamice. Anterior, Turcia a afirmat că a „neutralizat” peste 3.000 de luptători din Damasc.
[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...