Take a fresh look at your lifestyle.

U.E. – Parlamentari din România au votat împotriva Poloniei

66

Europarlamentarii români votează împotriva Poloniei!
Considerând că nu mai este nevoie de alte adăugări, relatăm în totalitate cuvintele lui Peter Costea, candidat la Parlamentul European pe poziția 16 în buletinul de VOT.
Ieri am scris despre atacul Parlamentului European împotriva Poloniei, cu sprijinul diviziei României. Spre rușinea noastră, toți europarlamentarii români care au votat rezoluția A9-0138/2020 (Juan Fernando Lopez Aguillar), au votat în favoarea rezoluției, deci împotriva Poloniei. Nici un europarlamentar român nu a votat împotrivă.

Am sesizat, de asemenea, că un europarlamentar român, dl Cristian Terheș (PNȚCD), nu a votat de fel. PNȚCD încearcă să-și revină din somnolență căutând să dea impresia unui partid creștin (așa cum îi spune de fapt și numele) și pro-valori. Singurul europarlamentar PNȚCD în PE ar fi putut ușor să împlinească vorba cu fapta votând, și mai ales, votând împotriva rezoluției.

La fel PMP. Voturile PMP dezamăgesc. În ultimele luni PMP a făcut eforturi susținute în România pentru a atrage susținere din partea mișcării conservatoare și mai ales creștine.

Conservatorii autentici nu votează împotriva conservatorilor, mai ales în aceste zile când seculariștii extremiști caută să strivească ce a mai rămas din conservatorismul tradițional al Europei. Am fost chiar surprins să văd că prin voturile lui, PMP se comportă în întregime contrar pozițiilor conservatoare pe care pretinde să le aibă.

Cum accesați voturile? Foarte ușor. Intrați pe link, faceți un word search pe A9-0138/2020 și veți găsi 2 pagini de voturi legate de rezoluția Juan Fernando Lopez Aguillar.

[Link: https://www.europarl.europa.eu/plenary/en/votes.html?tab=votes#banner_session_live]

Lista celor care au făcut de rușine conservatorismul românesc: Băsescu, Blaga, Bogdan, Buda, Bușoi, Falcă, Marinescu, Motreanu, Mureșan, Nistor, Tomac, Armand, Cicurel, Cioloș, Ghinea, Botoș, Pâslaru, Ștefanuță, Strugariu, Benea, Ciuhodaru, Crețu, Grapini, Negrescu, Nica, Plumb, Tudose.

Din nefericire, trebuie să repet ce am scris ieri: voturile acestea nu sunt date din greșeală, ci în mod voit.

Sursa Peter Costea

[post]

Vino alaturi de noi pe facebook!
Daca doresti ne poti sustine activitatea prin paypal


Alătură-te grupului nostru de Facebook

Comunitatea Diaspora.Ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More