U.K. – Ambasada României la Londra, pune la dispoziție un număr de urgență valabil de mâine

‼️ Ca urmare a necesităților de informare privind COVID-19 a cetățenilor români din zona de competență a Secției consulare a Ambasadei Românie din Londra, începând cu 19.03.2020, vă punem la dispoziție o nouă linie telefonică, dedicată ⚠️EXCLUSIV⚠️ acestei problematici: (+44) (0) 7503 882992. De asemenea, vă stăm la dispoziție pe adresa de 📧 email: londra.asistenta@mae.ro.

Pentru situațiile care prezintă o 🆘 URGENȚĂ tip deces, accident, arest, dispariții, vă rugăm să utilizați în continuare, în mod RESPONSABIL, nr. de telefon de urgență al Secției Consulare din Londra: +0044 (0)7738716335.

‼️Vă rugăm să nu abuzați de aceste canale de comunicare prin semnalări false ori prin întrebări generice. Ne sunteți de mare ajutor dacă ne permiteți să ne concentrăm resursele în sprijinul celor care au situații și probleme reale de semnalat în contextul creat de COVID-19.

Vă mulțumim pentru înțelegere!
Sursa Ambasada Romaniei la Londra

Vino alaturi de noi!


Acest website NU folosește reclame.
Toate legăturile externe sunt verificate.
Comunitatea Diaspora.Ro "NU" are aparteneță Politică și nici nu acceptă reclame sau fonduri de la partidele Politice!
Ne poți susține activitatea
AICI ,

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More