Romanii din afara granitelor

U.K. – Anumiți români nu ratează ocazia de a se da în spectacol pe străzile din Marea Britanie

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

„Hai băieți cu porcul”, strigă o femeie care îi însoțea pe cei trei, amuzându-se copios de cele întâmplate. De asemenea, pe fundal se aude și râsul unui copil care a luat parte la scenă.

Imaginile au fost filmate în data de 12 decembrie, iar după ce au fost postate de mai multe rețele de socializare, acestea au devenit virale.

Nu este pentru prima dată când niște cetăţeni români se dau în spectacol pe străzile din Marea Britanie. În luna iulie, câțiva români s-au bătut ca-n filme pe o stradă din orașul Sheffield. Încăierarea a putut fi domolită abia după câteva ore de luptătorii de la forţele speciale.

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

În anul 2018, în Italia – Prevale – Brescia, alți cetățeni români au tăiat porcul în curte, fapt ce a alertat vecinii care au anunțat imediat forțelebde ordine, toți cei implicați au fost arestați și acuzați de cruzime împotriva animalelor!

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030