Pro integrare

U.K. – Cursele aeriene atât interne, cât și internaționale – sunt interzise de joi, 5 noiembrie până pe cel puțin 2 decembrie

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Marea Britanie: Toate zborurile din și spre Regatul Unit vor fi anulate de pe 5 noiembrie.

Companiile aeriene au fost ocupate peste noapte lucrând la planurile de anulare a majorității zborurilor, din cauza blocării naționale impuse în Anglia de către premierul britanic Boris Johnson.

Conform noilor reguli anunțate de către guvern sâmbătă, călătoriile neesențiale – atât interne, cât și internaționale – sunt interzise de joi, 5 noiembrie până pe cel puțin 2 decembrie.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Acest lucru anulează toate vacanțele internaționale ale britanicilor din această perioadă, precum și sejururile, având în vedere că nu sunt permise înnoptările departe de casă.

Paul Charles, CEO al consultanței de călătorie a Agenției PC, a declarat pentruTelegraph Travel: „Echipele de planificare a companiilor aeriene lucrează deja la anularea zborurilor internaționale după 5 noiembrie și va fi dificil să planifici o vacanță sau un zbor pentru decembrie pe baza lipsei de cunosștințe a ceea ce se va întâmpla mai aproape de Crăciun.

EasyJet a fost una dintre primele companii aeriene care a răspuns la știri, afirmând: „Este probabil ca o mare parte din programul de zboruri al Marii Britanii [zborurile către, din și în interiorul Marii Britanii] să fie anulat în timpul blocării, iar setul nostru de zbor planificat va fi reluat devreme Decembrie.”

Guvernul britanic speră că măsurile dure vor „salva Crăciunul”, permițând revenirea la un fel de normalitate pentru sezonul festiv, dar numai dacă infecțiile și decesele pot fi reduse. Noile restricții vin după refuzurile inițiale de a lua în considerare o altă carantină.

 

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...