Romanii din afara granitelor

U.K.: Scotia – doua femei au fost injunghiate mortal

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Două femei au fost înjunghiate mortal, acestea aveay varsta  de 39 și respectiv 24 de ani,  un bărbat in varsta de 40 de ani  a murit într-un accident de mașină noaptea trecută în Kilmarnock, Scoția.

Reiese din declaratiile de astăzi ale  poliției locale, fără a face cunoscute numele victimelor sau clarificarea dacă bărbatul decedat in accidentul rutier a fost cel care a comis crimele.

Investigațiile sunt în curs de desfășurare pentru a determina contextul celor trei fapte

Prima înjunghiere a avut loc în parcarea unui spital din oraș, iar cea de-a doua pe strada Portland, la aproximativ 3 km distanță. În timp ce accidentul rutier mortal  (aparent pe fugă) a avut loc pe drumul C50, drum folosit pentru iesirea din  oraș.

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

“Unele zone rămân izolate și lucrăm pentru a stabili circumstanțele a ceea ce sa întâmplat”, a declarat Faroque Hussain, superintendent șef al Poliției  dinScoția, în timp ce  au asigurat liniștitor cetatenii asupra faptului că nu există “alte amenințări la adresa comunității.” A încetat alarma și accesul  este reluat regulat chiar și în spital.

Primul Ministru Scoției, Nicola Sturgeon, și alți politicieni locali și britanici au condamnat incidentul oribil” .

Vara trecută, un caz de înjunghieri fatale in lant a avut loc într-un hotel din Glasgow care adăpostește refugiații, criminalul era un solicitant de azil african, al cărui motiv a fost apoi legat de tulburări mintale.

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030