Pro integrare

U.S.A. – Planul guvernamental al SUA pentru 1,2 trilioane de dolari

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Administrația Trump discută un plan care s-ar putea ridica la 1.200 de miliarde de dolari – inclusiv plăți directe de 1.000 de dolari sau mai mult către americani în următoarele două săptămâni – pentru a diminua o parte din impactul economic al expansiunii epidemiei de coronavirus.
Secretarul Trezoreriei Steven Mnuchin a alocat o primă tranșă de 250 de miliarde, care poate fi urmată de o a doua tranșă pentru o sumă identică patru săptămâni mai târziu, dacă atunci va mai exista o situație de urgență națională.
„Americanii au nevoie de bani acum, iar președintele vrea să dea acești bani.
Și mă refer acum, în următoarele două săptămâni “, a declarat Mnuchin, marți, la o conferință de presă la Casa Albă cu președintele Donald Trump.
“Am pus pe masă o propunere care ar injecta mai mult de un trilion în economie”, a spus Mnuchin.
Primul plan ipotezat de Trump a implicat o intervenție de 850 de miliarde, dar suma a fost apoi extinsă și va fi prezentată acum Congresului. Printre alte intervenții, este prevăzut sprijin direct către cetățeni (cel puțin o mie de dolari, în conformitate cu intențiile administrației) și 300 de miliarde care vor fi alocate întreprinderilor mici.
[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...