U.S.A. – Planul guvernamental al SUA pentru 1,2 trilioane de dolari

Administrația Trump discută un plan care s-ar putea ridica la 1.200 de miliarde de dolari – inclusiv plăți directe de 1.000 de dolari sau mai mult către americani în următoarele două săptămâni – pentru a diminua o parte din impactul economic al expansiunii epidemiei de coronavirus.
Secretarul Trezoreriei Steven Mnuchin a alocat o primă tranșă de 250 de miliarde, care poate fi urmată de o a doua tranșă pentru o sumă identică patru săptămâni mai târziu, dacă atunci va mai exista o situație de urgență națională.
„Americanii au nevoie de bani acum, iar președintele vrea să dea acești bani.
Și mă refer acum, în următoarele două săptămâni “, a declarat Mnuchin, marți, la o conferință de presă la Casa Albă cu președintele Donald Trump.
“Am pus pe masă o propunere care ar injecta mai mult de un trilion în economie”, a spus Mnuchin.
Primul plan ipotezat de Trump a implicat o intervenție de 850 de miliarde, dar suma a fost apoi extinsă și va fi prezentată acum Congresului. Printre alte intervenții, este prevăzut sprijin direct către cetățeni (cel puțin o mie de dolari, în conformitate cu intențiile administrației) și 300 de miliarde care vor fi alocate întreprinderilor mici.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More