Pro integrare

Un analist prezice lansarea unui iPhone pliabil în 2023. Ce tip de tehnologie ar putea folosi ecranul

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Ming-Chi Kuo este analist la TF International Securities, un grup de servicii financiare din regiunea Asia-Pacific. El colectează informaţii de la contactele sale din lanţul de aprovizionare asiatic al Apple, transformându-le în note de cercetare pentru clienţi.

Modelul pliabil este acum un „must-have” pentru marile branduri de terminale smartphone, scrie Kuo.

„După 5G, smartphone-ul pliabil este următorul punct de atracţie inovator al modelelor high-end”, a scris el.

Samsung, Huawei şi Xiaomi au introdus fiecare modele de terminale smartphone pliabile, deşi preţul le face relativ inaccesibile pentru majoritatea consumatorilor. 

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Kuo a spus că Apple este pregătit să conducă cursa către trecerea la dispozitive pliabile, care „va estompa segmentarea produselor între smartphone-uri, tablete şi laptopuri”.

Kuo consideră că viitorul ‌iPhone‌ va adopta o soluţie tactilă cu nanofire de argint (AgNW) pentru afişajul dispozitivului, care va crea un „avantaj competitiv pe termen lung” pentru Apple pe piaţa dispozitivelor pliabile. Această tehnologie de afişare va fi necesară pentru viitoarele dispozitive pliabile care acceptă mai mult de o singură pliere.

Într-un brevet acordat Apple în luna martie 2021, de Oficiul de Brevete şi Mărci al SUA, apare exprimarea „capac şi afişaj pliabil pentru un dispozitiv electronic”, care arată modul în care un astfel de smartphone ar putea fi creat cu un afişaj flexibil, precum şi un capac care poate permite acţiunea de pliere.

Apple nu a comentat deocamdată informaţiile dezvăluite de Ming-Chi Kuo.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...