Un bărbat acuzat de viol în România a fost arestat în Italia

Cronica a provocat o agitație în România, iar bărbatul a fost arestat imediat și trimis în judecată. În decembrie 2017, însă, sentința sa a venit când a fost eliberat din închisoare și a fugit.
[cosmin]
Poliția de Stat din Caserta a arestat un fugar periculos român căutat internațional de peste un an și jumătate. Tânărul de patruzeci și doi de ani care a fost condamnat pentru infracțiuni contra proprietății a fost solicitat pentru un mandat de arestare european pentru o condamnare raportată în țara de origine pentru 9 ani de închisoare.
În 2010, într-un bar din orașul Bicaz (România), a atras o fată minoră în baia locului public cu scuze. Era o capcană pentru că bărbatul, cu un complice, o obligase pe tânăra să sufere o violență sexuală.
Fapta a provocat agitație în România, iar bărbatul a fost arestat imediat și trimis în judecată. În decembrie 2017, însă, sentința sa a venit când a fost eliberat din închisoare și a fugit din România. Prin urmare, cercetarea asupra capturilor umane a fost extinsă la nivel internațional cu un mandat european de arestare.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More