Pro integrare

Un bărbat în vârstă de 63 de ani este înregistrat ca mort în România. Vineri, o instanță română a respins afirmația că este în viață.

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Readucem in atentie cazul Romanului declarat decedat in acte dar care este in viata.

Constantin Reliu vorbește în mass-media, în afara unei săli de judecată, în Vaslui, nordul României. Un tribunal român a respins afirmația unui bărbat potrivit căruia este în viață, după ce a fost înregistrat oficial ca decedat, potrivit unui purtător de cuvânt al instanței care a spus că bărbatul în vârstă de 63 de ani și-a pierdut cazul pentru că a făcut apel prea târziu. Eu sunt o fantomă vie, a spus el dezvăluindu-și frustrarea împotriva autorităților locale și a soției sale, despre care spune că a luat ilegal proprietatea unei proprietăți după ce a fost declarat mort. (Simona Voicu / Adevarul prin AP)
Un purtător de cuvânt al actualei instanțe române a declarat că Constantin Reliu și-a pierdut cazul în orașul de nord-est Vasului, deoarece a fost prea târziu pentru a face apel. Verdictul este definitiv.
Potrivit presei locale, Reliu a plecat în Turcia în 1992 pentru a lucra și a pierdut contactul cu familia sa din România. După ce nu au auzit nimic de la el de câțiva ani, soția sa a avut un certificat de deces eliberat pentru el în 2016.
Doi ani mai târziu, Reliu a fost descoperit de autoritățile turce și deportat înapoi în România, ca urmare a expirării vizei sale. Când a ajuns în România, a descoperit că fusese declarat mort.
” Sunt oficial mort, chiar dacă sunt în viață. Nu am venituri pentru că sunt listat ca fiind mort. Nu pot face nimic ”, a spus tânăra de 63 de ani, potrivit presei românești.
In tot acest timp barbatul isi continua linistit viata, fara a avea insa drepturi civile, el fiind declarat decedat chiar si de catre un judecator in fata cui a aparut fizic cerand ridicarea acestei decizii.
[post]
[cosmin]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...