Un bărbat în vârstă de 63 de ani este înregistrat ca mort în România. Vineri, o instanță română a respins afirmația că este în viață.

Readucem in atentie cazul Romanului declarat decedat in acte dar care este in viata.

Constantin Reliu vorbește în mass-media, în afara unei săli de judecată, în Vaslui, nordul României. Un tribunal român a respins afirmația unui bărbat potrivit căruia este în viață, după ce a fost înregistrat oficial ca decedat, potrivit unui purtător de cuvânt al instanței care a spus că bărbatul în vârstă de 63 de ani și-a pierdut cazul pentru că a făcut apel prea târziu. Eu sunt o fantomă vie, a spus el dezvăluindu-și frustrarea împotriva autorităților locale și a soției sale, despre care spune că a luat ilegal proprietatea unei proprietăți după ce a fost declarat mort. (Simona Voicu / Adevarul prin AP)
Un purtător de cuvânt al actualei instanțe române a declarat că Constantin Reliu și-a pierdut cazul în orașul de nord-est Vasului, deoarece a fost prea târziu pentru a face apel. Verdictul este definitiv.
Potrivit presei locale, Reliu a plecat în Turcia în 1992 pentru a lucra și a pierdut contactul cu familia sa din România. După ce nu au auzit nimic de la el de câțiva ani, soția sa a avut un certificat de deces eliberat pentru el în 2016.
Doi ani mai târziu, Reliu a fost descoperit de autoritățile turce și deportat înapoi în România, ca urmare a expirării vizei sale. Când a ajuns în România, a descoperit că fusese declarat mort.
” Sunt oficial mort, chiar dacă sunt în viață. Nu am venituri pentru că sunt listat ca fiind mort. Nu pot face nimic ”, a spus tânăra de 63 de ani, potrivit presei românești.
In tot acest timp barbatul isi continua linistit viata, fara a avea insa drepturi civile, el fiind declarat decedat chiar si de catre un judecator in fata cui a aparut fizic cerand ridicarea acestei decizii.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

[cosmin]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More