Pro integrare

Un centru de vaccinare direct în maşină va fi deschis în parcarea unui mall din Deva

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Autorităţile din judeţul Hunedoara vor deschide, în premieră, un centru de vaccinare în care populaţia va putea fi imunizată direct în maşină, în parcarea unui mall din municipiul Deva, circuitele şi spaţiile necesare urmând să fie amenajate pe patru fluxuri de lucru, potrivit .

„Este o idee la care lucrăm de mai multe săptămâni. Am primit acceptul pentru organizarea unui asemenea centru de vaccinare în parcarea Shopping City Deva. Acolo vom putea merge cu patru fluxuri de vaccinare”, a declarat, miercuri, directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara, Sebastian Mezei.

Centrul de vaccinare va permite imunizarea ocupanţilor unui autoturism care se vor deplasa în parcarea mall-ului, estimându-se că în acest fel va creşte semnificativ numărul celor care vor face vaccinul.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Potrivit autorităţilor, în procesul de imunizare ar putea fi folosit vaccinul Johnson&Johnson, deoarece se utilizează într-o singură doză şi nu necesită condiţii speciale de stocare. De asemenea, nu va fi nevoie de o programare prealabilă pentru vaccinare.

Cel mai probabil, acest centru va fi deschis din data de 24 aprilie, detalii despre cum vor fi organizate fluxurile de vaccinare urmând să fie prezentate în următoarea perioadă.

Potrivit datelor Instituţiei Prefectului, un număr de 65.411 de locuitori ai judeţului Hunedoara au fost vaccinaţi, până marţi, împotriva COVID-19, dintre care 42.266 cu o doză, iar 23.145 cu ambele doze de vaccin.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...