Astăzi, în jurul orei 13.30, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 40 de ani, ar fi fost găsit inconștient, într-o anexă a locuinței sale din comuna Lumina.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 40 de ani, din comuna Lumina.

„Acesta a fost găsit decedat, în garajul locuinței sale, prezentând o plagă tăiată la nivelul gâtului.”, a precizat Andreea Ambroze, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

„În cursul acestei zile, în jurul orei 12.59 de minute, am fost solicitați să intervenim la un caz medical, în localitatea Lumina. Au fost alocate două ambulanțe SMURB – tip B2 și C, precum și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța. la locul solicitării a fost găsită o persoană de sex masculin în stop cardiorespirator. Imediat s-a început executarea manevrelor de resuscitare, însă, din păcate, fără rezultat. Medicii au declarat decesul victimei.”, a declarat Oana Manoilă, purtător de cuvânt al ISU Dobrogea.

Ce spun jandarmii despre colegul lor găsit cu gâtul tăiat în garaj

Polițiștii sunt la fața locului pentru efectuarea cercetărilor, sub coordonarea procurorului militar din cadrul Parchetului Militar Constanța de pe lângă Tribunalul Militar București.

Bărbatul este de etnie tătară, căsătorit, cu copil de 1 an și jumătate. Era angajat al Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.

The post Un jandarm a fost găsit mort, cu gâtul tăiat, în garajul locuinței sale din Lumina appeared first on .

Diaspora Ro