Un roman din Londra a primit testul pentru Covid-19 acasa

Un jurnalist român, stabilit de mulți ani la Londra, a primit un test pentru coronavirus prin care autoritățile vor să afle cât de răspândită e boala în rândul populației.

Marius Comper locuiește de mai mulți ani la Londra, iar în această dimineață a primit în cutia poștală un test pentru depistarea coronavirus.

“Dacă sunteți curioși cum arată testul pentru coronavirus – care verifică prezența virusului în organism, nu a anticorpilor – vă pot oferi câteva detalii, pentru că tocmai l-am primit prin poștă în dimineața asta. Am reușit să fac rost de test pentru că m-am înscris într-un studiu prin care cercetătorii britanici vor să vadă cât de răspândit e virusul în rândul populației. Dacă sunteți în Londra/Anglia și vreți să luați parte la studiu, vă puteți înscrie aici: https://flusurvey.net/en/surveys/selfsamplingcovid19/”, a scris Marius Comper, pe Facebook.

Cum funcționează:

“Concret, testul constă într-un bețigaș similar cu cele de urechi, pe care îl introduci succesiv în nări, învârți puțin, și pe care îl pui apoi într-un tub care conține un lichid pentru conservarea mostrei. Tubul este pus în cutia în care a venit și pus într-un plic furnizat de cercetători, gata plătit, pe care îl voi pune la poștă azi și care va ajunge rapid la principalul centru de testare din Anglia, PHE Colindale”.

În postarea sa, Comper a făcut trimitere și la planul Primăriei Capitalei și al Institutului Matei Balș de a testa prin sondaj bucureștenii de coronavirus în fața blocurilor.

Știu că se discuta și de testarea bucureștenilor zilele trecute. Sper să se adopte mai degrabă metoda aceasta, a trimiterii prin poștă, decât ideea inițială de a merge fizic la oameni acasă”.

Marius Comper a primit în cutia poștală un test pentru depistarea coronavirus

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More