Un susținător al comunității de români din Brescia candidează la primărie.

0

Dario VENTURINI a fost aproape de românii din Brescia chiar din pandemie, când mii de români s-au aflat în dificultate. Am colaborat cu acest OM și pot garanta pentru profesionalismul și seriozitatea acestuia. Acest articol este făcut spontan și absolut din dorință mea de ai întoarce într-o micã mãsurã ajutorul acordat nouă, românilor din Brescia.

Pentru o BRESCIA mai incluzivă, Pentru o BRESCIA mai VERDE. Pentru o BRESCIA mai modernă.

Brescia vrea să devină o capitală europeană verde, unde mii de cetățeni de toate naționalitățile trebuie să trăiască împreună.

O viziune a unii oras European multicultural, care privește tinerii, dar nu neglijează bătrânii și muncitorii. Un oraș pentru care am proiectat și aprobat un sistem de transport integrat care va duce la construirea unei linii urbane de TRAM (proiect finanțat de Pnrr).

În următorii 5 ani, datorită lucrărilor pregătitoare desfășurate la Brescia, se vor investi 1,5 miliarde de euro între finanțarea europeană și cea națională. Proiectăm și construim (cum am făcut pentru parcul carierelor) o Brescia mai verde, cu mai multe parcuri în care familiile se pot relaxa. Un oraș cu mai multe servicii în care atunci când suni pentru a rezerva o vizită NU trebuie să primești răspuns în câteva luni.

O îmbunătățire a serviciilor de sănătate.

O BRESCIA mai sigură cu angajarea a 60 de agenți de POLIȚIE pentru un control mai mare și mai capilar în cartiere. Din aceste si alte motive DUMINICA 14 si LUNI 15 .

Votați simbolurile ACȚIUNE, ITALIAVIVA și PIUEUROPA și scrieți VENTURINI.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More