Un tânăr a dispărut după ce șoferul l-a dat jos cu forța în drum spre Slovenia

Inconștiența soferilor de curse de persoane este criminală,  astfel de societăți ar trebui trase la răspundere în mod penal de către organele competente. Nu este primul caz în care un pasager este pur și simplu abandonat pe câmp, deseori noapte, fapt care este în toate efectele sale o tentativă la siguranța călătorilor.

Mama tânărului SORIN PETRU COJOCARU face un apel disperat pe retelele de socializare. Fiul său în vârstă de 28 de ani originar din Comuna TAZLAU Jud.  NEAMNT, a dispărut după ce soferul microbuzului cu care acesta călătorea a decis să îl abandoneze pe călător pe un câmp. Se pare că tânărul a apucat să își anunțe rudele depre situația în care se afla dar de peste 20 de ore acesta estede negasit. Semnalmentele sunt , înălțime 1.80CM, ochii ALBASTRI, vârsta 28 de ani.

PE DATA DE 10.09.2021 A URCAT INTR-UN MICROBUZ DE TRANSPORT PENTRU SLOVACIA SI A FOST DAT JOS DE SOFER INTRE MESTECANIS SI VALEA PUTNEI DRUMUL NATIONAL 17 NOAPTEA LA ORA 01 VA ROG FRUMOS DACA IL VEDE CINEVA SUNATI LA NUMARUL 112 SAU CEA MAI APROPIATA SECTIE DE POLITIE SAU LA NUMARUL MEU 0040752647151 sau 00421908685754  este apelul disperat al mamei sale.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: