Pro integrare

Un TIR plin cu maşini de spălat a luat foc în mers, pe DN 7 – Dealul Negru FOTO

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Evenimentul s-a produs la 11 km depărtare de municipiul Râmnicu Vâlcea, pe drumul naţional / european care leagă Vâlcea de Argeş – DN 7 / E 81. 

Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, autotrenul era încărcat cu maşini de spălat. 

La km 162 + 500 m, al DN 7 / E 81, pe sensul de mers spre Piteşti, una dintre roţi a luat foc. 

„Nu sunt victime, autotrenul se află jumătate în afara părţii carosabile. Pompierii militari se deplasează cu două autospecială de stingere”, a transmis iniţial Cătălin Popescu, purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea. 

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Ulterior, aceeaşi sursă a precizat că incendiul a fost lichidat şi că, până la stingerea flăcărilor, au ars şi degradat anvelopele de la puntea spate a TIR-ului.

Pompierii militari suspectează drept cauză de producere a incendiului „efectul termic al frecării din cauza problemelor la sistemul de rulare”.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea au menţionat că TIR-ul a rămas în pană pe banda 1 şi că un echipaj al Serviciului Rutier s-a deplasat la faţa locului pentru a se asigura că traficul se desfăşoară fără probleme. 

Vă mai recomandăm şi: 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...