Sursă foto: Facebook

Una dintre cele mai iubite educatoare din Constanța, Stoiana Ursu, s-a stins din viață la o vârstă mult prea fragedă.

„Cu mare tristețe în suflete, ne luăm rămas bun de la draga noastră colegă și prietena, Stoiana Ursu. Cadru didactic dedicat, zână bună pentru zeci de prichindei, colegă și prietenă dragă tuturor, mereu cu zâmbetul pe buze, indiferent de frământările interioare, draga noastră Stoiana de astăzi ne veghează de sus, dintre stele. Să îți fie drumul lin, iar sufletul tău să își găsească liniștea în Împărăția Sfântă! Ne vom aminti de tine în fiecare floare și în fiecare zâmbet!”, a transmis colectivul Grădiniței Gulliver.

Stoiana Ursu a mai lucrat la Grădinița Comenius, unde a fost iubită de copii, respectată de părinți și îndrăgită de colegi.

A fost răpusă de o boală cumplită.

Prietenii au fost șocați de veste. Iată numai câteva din reacțiile apărute pe rețelele de socializare:

Viața este nedreaptă! De ce doamne un suflet așa de bun l-ai luat de lângă noi? Te rog sa ai grija de ea acolo sus printre îngeri! Drum lin suflet bun!

Nu, nuuuuuu…este nedrept, suflet mai curat, bland si bun nu am intalnit…. Drum lin catre ingeri, sincere condoleante familiei..

Condoleanțe! Drum lin printre îngeri!

Dumnezeu sa te iertare, draga mea ,nu am reușit sa ne întâlnim la cafeaua promisa ,dar o sa ne întâlnim acolo unde toți ne întâlnim. DRUM LIN SCUMPA MEA STOE

Doamne ce păcat…ce păcat…..ce suflet…ce om deosebit….Nu va vom uita niciodata Doamna Stoiana …..ati fost cea mai bună doamna educatoare din lume…Dumnezeu sa o ierte

Drum bun printre ingeri fata buna si frumoasa! Nu te vom uita niciodata!

Dumnezeu sa te odihneasca in pace, draga Stoiana! Drum lin printre ingeri, in imparatia lui Dumnezeu!

Stoiana… Stoianaaa, “ursuletii” te asteptau la gradi!!! Eu ce le zic acum. Vei fi mereu, langa mine, in clasa, colega mea draga!

Nu se poate!!

Păcat, păcat ….Dumnezeu s-o ierte ! Tare rău îmi pare

Offfffff! Copilașii, o s-o aștepte mereu.!!…Condoleanțe familiei!!!

Dumnezeu sa o ierte! Un om deosebit, dedicat copiilor! Îmi pare tare rău! Condoleanțe familie!

Condoleanțe!!! Regretam enorm!! Dumnezeu s-o odihneasca!!

Drum lin spre cer…..!

Dumnezeu sa o ierte.De ce Stoiana prietena mea? Cu multa durere și tristețe mie gândul la tine .Un om deosebit ,dedicat a copiilor ,care o iubeau foarte mult. Drum lin printre ingeri draga mea. Vei ramane veșnic an sufletul meu, printre noi .Nu te vom uita niciodata.

Transmitem pe această cale condoleanțe familiei! Dumnezeu să o odihnească în pace!

The post Una dintre cele mai iubite educatoare din Constanța a plecat dintre noi prea devreme. „Suflet mai curat, blând și bun nu am întâlnit…” appeared first on .

Diaspora Ro