Take a fresh look at your lifestyle.

Ungaria va redeschide așa-numitele „coridoare umanitare”

Premierul maghiar a mai anunțat că va redeschide așa-numitele „coridoare umanitare”, pentru a permite oamenilor care călătoresc în alte țări să traverseze Ungaria.

45

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Premierul maghiar a anunțat că va redeschide așa-numitele „coridoare umanitare”, pentru a permite oamenilor care călătoresc în alte țări să traverseze Ungaria.
„Toată lumea care călătorește prin Ungaria va trebui să le folosească. Nu vor avea voie să părăsească acest traseu și vom menține un control strict la frontiere”, a mai spus Orban.
Măsurile luate de premierul Ungariei nu intră în conflict cu politica actuală a UE, a explicat joi un purtător de cuvânt al Comisiei Europene, Adalbert Jahnz, întrebat fiind dacă Ungaria are voie să ia aceste măsuri.

„Statele UE pot într-adevăr să se deschidă progresiv către țările aflate pe listă. Iar logica acestui lucru este ceva ce Comisia a subliniat deseori, anume că integritatea spațiului Schengen ar putea fi pusă la îndoială, dacă anumite state ar decide să fie mai puțin stricte decât restul UE, în aplicarea restricțiilor de călătorie. Dar dacă o țară decide să fie mai strictă, nu există un impact asupra zonei Schengen. Deci, nu cred că este o problemă de nerespectare a recomandării, ci una de aplicare mai strictă a criteriilor”, a explicat oficialul european. Scrie EUROPA LIBERA si publicatia Magiara Foter. Aceste restricții au fost în prealabil la data de  17 iunie ridicate conform MAE

Vino alaturi de noi pe facebook!
Daca doresti ne poti sustine activitatea prin paypal


Alătură-te grupului nostru de Facebook

Comunitatea Diaspora.Ro

Sursa: Europa Libera Foter.Hu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More