Pro integrare

Ursula von der Leyen a refuzat si a 3-a numire a PSD-istilor, Victor Negrescu. Motivul invocat

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Informaţie de ultimă oră de la Bruxelles. spun cei de la Digi24: noua propunere a României pentru postul de comisar nu poate fi acceptată de Comisia Europeană.
Potrivit unor surse de la Bruxelles, candidatura lui Victor Negrescu nu întruneşte condiţiile necesare. Mai exact, propunerea nu a făcută în urma unui consens între guvernul român şi Preşedinţie.
În plus, procedura prevede ca un candidat la postul de comisar european să fie aprobat în Parlament, lucru care nu s-a întâmplat cu Victor Negrescu.
Ursula von der Leyen a cerut din nou României să ia o hotărâre cât mai repede, pentru a ajunge la un consens între cele două instituții, în ceea ce privește propunerea pentru postul de comisar european.
Preşedintele-ales al Comisiei Europene şi-a exprimat oficial marţi sprijinul pentru candidaţii desemnaţi de Franţa şi Ungaria în echipa sa de comisari, într-un efort de a depăşi numeroasele obstacole care au întârziat cu cel puţin o lună preluarea oficială a prerogativelor de către noul executiv european
[post] [cosmin]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...