Usa 2020: Biden câștigă alegerile primare în Carolina de Sud

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Fostul vicepreședinte pe Twitter: ‘Mulțumim, îl vom învinge pe Trump’
Joe Biden a câștigat primarele pentru Casa Albă din Carolina de Sud. Este prima victorie a lui Biden în alegerile primare.
Potrivit lui Edison Research, fostul vicepreședinte va câștiga cel puțin 14 dintre cei 54 de delegații .
“Mulțumesc Carolina de Sud! – Joe Biden pe tweeter – tuturor celor care au fost doborâți, excluși și lăsați în urmă, aceasta este campania dvs..
Împreună vom câștiga această nominalizare și vom învinge pe Donald Trump”.

Cu 3,14% din locurile votate din primarele din Carolina de Sud, Joe Biden se află la 50,8%, aproape triplu față de Bernie Sanders (18,5%). Miliardarul Tom Steyer a fost al treilea cu 11,6%.
Toți ceilalți candidați sunt sub 10%: Pete Buttigieg este pe locul patru cu 7,6%, Elizabeth Warren a cincea cu 6,1%.

“De aici a fost lansat Bill Clinton, Barack Obama și acum eu, campania mea a decolat”, a spus Joe Biden în fața fanilor săi din Columbia, după victoria sa din Carolina de Sud.
“Mass-media și analiștii îmi declarau candidatura, dar astăzi a câștigat inima partidului democrat și a câștigat mare”, a adăugat el. Apoi, el a amintit că acum este momentul să alegem care trebuie să meargă partidul, plasându-se ca o alternativă la Bernie Sanders și lăudându-se moștenirea lui Obama.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More