Ultimate magazine theme for WordPress.

USA – Trump – Datele OMS sunt false

0 255

Rata mortalității in cazul Coronavirus publicate de către OMS sunt false.
OMS menține starea de alarma din placere: „Multe țări nu cooperează”
Rata de deces de 3,4% menționată de Organizația Mondială a Sănătății pentru coronavirus este un „număr fals”.
Donald Trump susține acest lucru într-un interviu acordat Fox.
“Este impresia mea bazată pe discuțiile pe care le-am avut cu multe persoane”, explică Trump, observând câte dintre persoanele care vor contracta coronavirusul “se vor recupera rapid, fără să vădă măcar medicul”.

Liderii OMS au ridicat alarma și declară: „Suntem preocupați de faptul că o listă lungă de țări nu au luat suficient în serios problema coronavirus „ coronavirusul care a ucis 3.300 de oameni în întreaga lume ”sau au decis că nu pot face nimic “.
Prin urmare, directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, insistă: „Suntem îngrijorați că, în unele țări, nivelul angajamentului politic și acțiunile care demonstrează acest angajament nu corespund nivelului de amenințare cu care ne confruntăm cu toții”.

Coronavirus are puterea să pună presiune pe elementele fundamentale ale sistemului de sănătate american. Nu atât din punct de vedere al structurilor, cât și al costurilor.
O preocupare care nu scapă din administrația Trump.
Conform surselor, Casa Albă are în vedere utilizarea unui plan național pentru dezastrele naturale in ceea ce privește sistemul de plată catre spitale și medicii care tratează pacienți care nu au asigurare de sănătate.

În 2018, aproximativ 27,5 milioane de americani, sau 8,5% din populație, nu aveau asigurare de sănătate, nici măcar una temporară.
[post]

- Advertisement -

Comentarii
Loading...