Pro integrare

USR+ Aceștia pregatesc prin suport delegații din sectiile de votare

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cei de la USR+ se implica cum ne-au obisnuit deja si prin sustinerea de cursuri online si trimiterea multor documente pentru a se asigura ca oamenii trimisi de ei in secțiile de votare sunt pregătiți atat legal cat si psihic pentru procesul de votare din Diaspora.
O echipa formata din persoane tinere, dar foarte pregătiți din punctul de vedere al materiei cenușii, sustin aceste cursuri, iar de la sediul central toți acești delegati din secțiile de votare, primesc mesaje sms si eMail conținând diferitele Legi si regulamente.
Am putut avea experiența de a sta de vorba cu câțiva dintre aceștia iar raspunsurile primite sunt cat se poate de clare, obiective si cu un mare respect atât fața de Romanii din diaspora cat si cei din România.
Dacă prin alte partide circulă motto-ul, cine nu este cu noi, este impotriva noastră iata ca in USR+ se propagă o mentalitate open mind bazată pe competențe si respect față de adversarii Politici care nu sunt văzuți ca fiind dușmani ci mai degrabă ca un impuls in a face lucrurile cat mai bine si mai transparente.
[post] [cosmin]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...