USR PLUS va susține o moțiune de cenzură împotriva lui Cîțu dacă acesta NU va fi schimbat

Declarația de acum câteva minute aparține lui Dacian Cioloş.
Florin Cîțu nu mai este interesat de binele României, de mai multe luni cu toții am putut vedea un Florin Cîțu care nu mai guvernează țara, el a devenit atât de obsesionat în a prelua șefia PNL încât își permite să facă orice pentru a satisface cerințele unei părți din PNL, exact acea parte care a decis să îl tradeze pe Ludovic Orban.
Cîțu a reușit în timp record să distrugă toată munca depusă de catre societatea civilă, USR PLUS și Ludovic Orban peivind înlăturarea PSD-istilor, din toată această situație PSD-ul are doar de câștigat și cu siguranță aceștia NU vor sta cu mâinile în sân, România practic s-a întors 3 ani înapoi.
Dacian Cioloş a scris mai devreme pe rețelele de socializare.

Decizia Biroului Național al USR PLUS din această seară este că vom susține o moțiune de cenzură împotriva premierului Florin Cîţu.

USR PLUS anunță că își retrage sprijinul politic pentru premierul Cîțu, care a aruncat țara în criză politică. USR PLUS nu a girat şi nu va gira niciodată jaful din bani publici, în nicio formulă de guvernare.

Cerem Coaliției să ia act de lipsa unei majorități care să susțină Cabinetul Cîțu și solicităm declanșarea de urgență a negocierilor în Coaliție pentru desemnarea unui nou premier care să formeze un nou guvern.

În situația în care discuțiile din Coaliție vor eșua în propunerea unui nou premier, USR PLUS va susține o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

Ministrul Stelian Ion este propunerea USR PLUS pentru Justiție în viitorul guvern şi are tot sprijinul nostru pentru continuarea reformei din justiție, inclusiv desființarea SIIJ şi numirile procurorilor-şefi, procese întrerupte de iresponsabilitatea premierului Cîțu.

Biroul Național a decis convocarea Comitetului Politic în data de 11 septembrie.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: