Valencia – Spania Un bărbat arestat pentru conducere în stare de ebrietate, acesta a lovit mai multe mașini staționate pe bulevardele Peris și Valero.

Fugea de un alt șofer cu care, se pare, se ciocnise anterior.
Polițiștii locali au arestat un bărbat în vârstă de 40 de ani, în Valencia, pentru că ar fi condus sub influența alcoolului, permisul i-a fost retras, acesta a lovit mai multe autovehicule staționate în jurul bulevardului Peris și Valero, după cum au raportat organele de control.
Persoana reținută, care a sfârșit lovind alte vehicule parcate, incerca să scape de o persoană cu care, se pare, s-a ciocnit anterior, acesta a urmarit mașina in cauză pană cand a dat intâmplător de o mașina a Poliției cărora le-a relatat intâmplarea.
Evenimentele s-au petrecut în apropierea “Perisului” și a Bulevardului “Valero”, 30/12/2019 în jurul orei 00.55 am, când agenții au observat două vehicule care circulau cu viteză mare, unul dintre ele circulând în mod nechibzuit și ignorând semnele de circulație, care la un moment dat a și pierdut controlul volanului lovind mai multe vehicule parcate.
Conducătorul auto prezenta „simptome evidente” de a fi sub influența băuturilor alcoolice, a refuzat în mod repetat să fie transferat pentru a efectua testele relevante de respirație a alcoolului și a fost „nervos și amenințător”.
Șoferul a împins mau mulți agenti de Poliție si s-a opus arestării.
Pe de altă parte, șoferul celui de-al doilea vehicul, care l-a urmărit pe primul, a explicat Poliției că, cu câteva momente înainte, un vehicul îl lovea din spate, ulterior, acesta a fugit cu mașina in incercarea de a scăpa.
În timpul transferului său la Crowded, persoana reținută a insultat poliția si a avut o atitudine recalcintrantă.
Poliția a deschis si un dosar penal in acest caz pentru “atitudine amenințătoare și ultraj”, el a fost transferat la un centru medical și, în final, în arest.
[post][cosmin]

DiasporaItaliaRomaniaromanii in spaniaspania