Valentina Marinescu, eroina de la Torino

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

In această dimineață, marți, 17 septembrie, Valentina Marinescu, românca care locuiește la Torre Pellice, care a salvat săptămâna trecută un bărbat care a decis să-și ia viața și să-și dea foc în interiorul mașinii sale, a fost întâmpinată la Torino de consulul general Ioana Gheorghiaș, care a vrut să o felicite în cadrul ceremoniei pe care primarul Marco Cogno a organizat-o la Torre Pellice pentru gestul său.
Reamintim că un italian în vârstă de 42 de ani din Nichelino a vrut să se sinucidă, din cauza unei dezamăgiri sentimentale. Și-a dat foc cu benzină în mașina sa Peugeot 206, luni 9 septembrie 2019, în via Parri din localitatea Torre Pellice (Torino).
El a fost salvat de românca de 43 de ani, care l-a scos din vehicul înainte ca acesta să fie complet distrus de flăcări. Femeia a văzut mașina în flăcări și a alertat 112, după care nu a ezitat să intervină: l-a scos pe bărbat din mașină și l-a dus la spital la Pinerolo, de unde a fost dus cu elicopterului la CTO din Torino.
Starea lui este foarte gravă, a suferit arsuri pe 45% din corp, gradul al doilea și al treilea. Carabinierii stației Torre Pellice investighează episodul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More