Ultimate magazine theme for WordPress.

Veorica atacă sublim Diaspora

34

Viorica Dăncilă, despre votul în diaspora: Dacă în trei zile se fac iar cozi, nu mai este explicabil, spuse printr-o aparentă gândire propie.
Premierul demis Viorica Dăncilă a afirmat, sâmbătă, la Arad, că secțiile de vot în diaspora s-au dublat și că dacă se fac iar cozi și nu se va putea vota în trei zile, această situație nu mai poate primi o explicație.
„Pentru votul în diaspora, știți foarte bine că am aprobat votul prin corespondență și trei zile de vot. S-a dublat numărul secțiilor de votare, avem 855 de secții de votare în diaspora, deci dacă în trei zile nu putem vota și iar se fac cozi, nu cred că mai este explicabil acest lucru. Poate că oamenii planifică în așa fel încât să poată vota în cele trei zile”, consideră Viorica Dăncilă, citată de Mediafax.
Tovarășa Dăncilă isi ia pe, persoana fizică proiectele altor partide, reamintim cu această ocazie ca de fapt planul PSD era sa ridice drepturile la vot pentru aceia fara reședința in Romania, asa ca lăsați-ne cu această gargara ieftină Doamna Viorica, bucurați-vă de ultimele zile in functii. O sa vina vremea cand toti o sa răspunda pentru faptele lor.
[post] [cosmin]

- Advertisement -

Comentarii
Loading...