Pro integrare

Victor Pițurcă: ”Dacă e adevărat ce a făcut Bancu, eu nu trec ușor peste așa ceva!”.

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Universitatea Craiova – Viitorul 3-1 | Nicușor Bancu a fost implicat într-un scandal cu tentă rasistă și a fost acuzat că l-a jignit pe Bradley de Nooijer. Victor Pițurcă e pregătit să îl pedepsească pe căpitanul oltenilor, dacă se va dovedi că acesta a greșit.
”Nu am văzut faza, dar nu cred că se poate întâmpla așa ceva. E căpitanul nostru, un jucător aprig în joc, dar nu cred că s-a întâmplat așa ceva. Voi sta de vorba cu el, eu nu trec ușor peste astfel de gesturi. Nu are voie niciun jucător al Universității să se comporte așa”, a spus Victor Pițurcă, după meci.
Pe de altă parte, Nicușor Bancu poate reprezenta surpriza lui Cosmin Contra la echipa națională. Fostul selecționer îl propune pe internaționalul român pentru postul de mijlocaș central.
”Ce, echipa națională are mijlocași centrali? Echipa națională nu are mijlocași de valoarea lui Nicușor Bancu. Contra are numai de câștigat dacă va juca Bancu mijlocaș central. Eu am fost selecționer 12 ani de zile. Contra are în Bancu un jucător pe care îl poate folosi și mijlocaș central. El poate juca mult mai bine decât a făcut-o în aceste jocuri”, a adăugat Pițurcă.
Elvir Koljic, primul gol de la revenire
Elvir Koljic a fost introdus pe teren în minutul 24, în locul lui Nițu, jucător pe care Pițurcă l-a folosit pentru a respecta regula U21. Bosniacul s-a remarcat cu un gol superb marcat în finalul primei reprize.
”Am vrut să le dau celor doi jucători de U21 mai mult timp. Koljic nu este încă refăcut 100%. Am vrut să îi dau timp cât mai puțin. Eu mă gândesc și la el, și la Bancu.
Le spuneam băieților că Viitorul nu traversează o perioadă foarte bună și e foarte important ca jocul să fie de partea noastră. Asta s-a întâmplat în primele 7 minute și am primit un gol dintr-o fază fixă. I-am făcut să fie vioara întâi”, a continuat Piți.
Terenul de pe ”Ion Oblemenco” este în continuare sub orice critică, iar mirosul emanat este insuportabil. Tehnicianul face un nou apel către cei responsabili.
”Problema este siguranța jucătorilor. Amândouă echipele joacă pe același teren. Jucătorul, în orice moment, se poate accidenta. Nu mai ai control asupra mișcărilor. Poți face entorsă. Emană acest gazon un miros, ați văzut. Eu repet, Ministerul Sănătății ar trebui să trimită oameni să ia mostre, să schimbăm gazonul cât mai repede”, a specificat fostul selecționer.
Eșecul cu FCSB, marele of al lui Victor Pițurcă
Universitatea Craiova a urcat pe locul 2 în Liga 1, după victoriile importante cu Gaz Metan Mediaș și Viitorul, echipe pe care le-a depășit în clasament. După partida cu Poli Iași, urmează testul suprem pentru olteni, derby-ul cu CFR. Până atunci, Pițurcă recunoaște că marele of de la revenire este eșecul cu FCSB.
”Îmi doresc să câștigăm noi meciul cu Iași și, pe urmă, vom vedea. Deocamdată, suntem departe de tot ce înseamnă campionat. Mă interesează Iașiul. Trebuie ca jucătorii să se recupereze repede. Trebuie să le treacă entuziasmul. După pauză, jucăm la CFR, o echipă care este în fața noastră, ce s-a întâmplat cu cele două pe care le-am învins. Nu mi-a ieșit nimic, pentru că am pierdut cu FCSB. Dacă nu pierdeam cU FCSB, puteam spune că mi-a ieșit”, a încheiat Pițurcă.
[post]
[cosmin]
sursa digi24

Citeste si:  Italia - Programul pentru ajutorul la plata chiriei

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...