Romanii din afara granitelor

VIDEO Asfaltare de mântuială la Vatra Dornei: Ce s-a turnat se îndepărtează cu mâna goală

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Se întâmpla in luna Mai, iar în septembrie o nouă veste bună, ținând cont de multumirea Primarului privind asfaltarea.
Primarul Ilie Boncheș anunța în Septembrie începerea lucrărilor de asfaltare a mai multor străzi din oraș.
“Am dat ordin de începere a lucrărilor pentru câteva străzi din municipiul Vatra Dornei. Vorbim de strada Gladiolelor, strada Calea Transilvaniei în zona blocurilor, strada Piscului, strada Azurului și strada Negrești. Prima strada care va fi asfaltată este strada Gladiolelor”, a declarat Ilie Boncheș.”
Licitatia pentru castigarea contractului de asfaltare a strazilor din orasul Vatra Dornei a fost una ilegala, iar firma castigatoare a fost infiintata doar cu doua zile inainte, a decis o comisie constituita de prefectul judetului Suceava, Sorin Popescu.
“Verificarile au relevat ca firma care a castigat licitatia, SC Asfalt Super SRL Blejoi Prahova, a fost infiintata cu doua zile inainte de a depune oferta de participare si are acelasi unic administrator cu SC Condorii Sult SRL Ploiesti, firma care nu a putut participa la licitatie din cauza datoriilor fata de bugetul asigurarilor sociale si de stat, dar asigura sustinerea economica si financiara a SC Asfalt Super SRL Blejoi Prahova, care are ca obiect de activitate principala lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale”, scrie Mediafax.
Primarul poate vă așteptați sa fie din PSD, dar nu este.

ILIE BONCHES Apartenenta politica: PNL Adresa: Vatra Dornei, strada Mihai Eminescu tel. 0230/375229; fax-0230375170 Email: [email protected] Starea civila : CASATORIT – 1 copil

Declarația de avere a lui Ilie Boncheș
primar (1)

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030