Pro integrare

[video] Cel mai onest și echilibrat jurnalist al postului național public de radio, a adunat cei 30 ani de experiență într-un mesaj pentru toți românii, dar mai ales pentru cei din Diaspora, mesaj pe care TREBUIE să-l vezi și o poți face doar aici.

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Având în spate o carieră de peste 30 ani de jurnalism de radio, Alexandru Rusu a vorbit cu toți reprezentanții exponențiali ai clasei politice românești și ai societății românești în ansamblul ei, extrăgând și filtrând esențialul a tot ce a însemnat România ultimelor trei decenii. A și strâns de curând într-o carte, Păpușării Puterii, toată experiența și informațiile adunate în timp.
Cartea, despre care autorul spune că este ” un thriller politic care vorbește despre jurnaliști, politicieni, ofițeri acoperiți și interesele subterane care îi leagă. Un roman radiografie pentru ultimii 30 de ani. O ficțiune dureros de adevărată” poate fi găsită AICI

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Lăudat, contestat, decorat, târât la CNA și “exilat” radiofonic la miezul nopții de Joi spre Vineri, cunoscutul jurnalist adresează exclusiv prin intermediul diaspora.ro un mesaj încurajator pentru românii de pretutindeni.

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...