[Video] Coronavirus a ajuns in Piemonte, in Torino o persoana infectată cu Coronavirus, in carantină sotia si cei 2 copii

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

[UPDATE] 22/02/2028 18:30
TORINO. Coronavirus a ajuns și in Piemonte. Era doar o chestiune de timp. Un caz a fost confirmat in Amedeo di Savoia. Este vorba despre un bărbat de 40 de ani din Torino care muncește pentru o firmă din Cesano Boscone, momentan se află in carantină in Amedeo di Savoia. Tot in carantină se află si soția acestuia si cei 2 copii de 8 respectiv 10 ani.
Responsabilul regional pe sănătate Luigi Icardi declară : «Pacientul are febră dar nu se află in pericol de deces».
[UPDATE] 22/02/2020 17:11
1caz confirmat de coronavirus la Brescia, Pronto socorso in carantină, alte 5 persoane care se află in carantină așteaptă analizele.
[UPDATE] 22/02/2010 12:10
O a doua persoana a decedat din cauza coronavirus, cetatenii sunt sfatuiti sa evite locurile aglomerate, scolile din Cremona au fost inchise.

Un italian în vârstă de 78 de ani care fusese testat pozitiv la coronavirus a decedat, a anunţat vineri ministrul italian al Sănătăţii, fiind primul deces cauzat de această pneumonie virală în Italia, relatează AFP.
Ultimul caz confirmat la Cremona.
Bărbatul era internat de zece zile în Veneţia , în nordul Italiei, pentru o boală care nu avea legătură cu coronavirusul, a precizat ministrul Roberto Speranza. Anunţarea decesului survine în timp ce toate spaţiile publice au fost închise şi evenimentele sportive şi religioase au fost anulate vineri în Lombardia, o altă regiune din nordul Italiei, din cauza creşterii cazurilor de contaminare.
În total, 20 de cazuri de contaminare au fost înregistrate în Italia, cea mai afectată ţară din Europa de epidemia de pneumonie virală care s-a declanşat în China în decembrie.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More