Romanii din afara granitelor

[video] Crimă la Iași!? Detaliile și întrebările care rămân fără răspuns

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Moartea suspectă a unde un OM al străzii din Iași vine la pachet cu numeroase semne de întrebare și informații contradictorii din partea autorităților.

Cei de la IML susțin că “Coco” a decedat la spital, martorii spun că acesta murit acolo, în stradă într-o baltă de sânge, avea urme vizibile de înjunghiere, taiere, în același timp diagnosticul în cazul morții este unul care nu prea convinge, “edem pulmonar”.

Cu temeri, pentru propria viață, oamenii străzii decid totuși să explice evenimentele din seara uciderii, în același timp aceștia menționează faptul că se simt în real pericol, un criminal fiind în libertate!

În același timp presa locală nu a scris un cuvânt despre cele întâmplate decât după ce pe diaspora.ro a apărut un articol care le contestă acest lucru.

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Cei de la BZI.ro au decis să facă totuși și ei un articol cu informații total eronate, dar pentru care nu îi putem scoate vinovați, deoarece după o serie de discuții s-a constatat că ei nu au făcut altceva decât să preia din ce le-a fost comunicat de către autorități.

În cele ce urmează atașăm întrebările noastre, dar și îngrijorările oamenilor fără adăpost rămași acum fără un prieten drag și cu frica că dacă un criminal este într-adevăr în libertate

—————————

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030