Pro integrare

[video] Execuția – Un interlop din Buzău l-a executat pe Aurel Trandafir, lider al clanului Sadoveanu

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Un interlop din Buzău l-a executat pe Aurel Trandafir, lider al clanului Sadoveanu, după ce o neînţelegere privind împărţirea unei sume mari de bani a degenerat. În filmare se vede cum interlopul buzoian a scos pistolul și l-a împușcat în cap pe Sadoveanu, care s-a prăbușit la pământ, după care a descarcat restul gloanțelor în corpul acestuia.

ATENȚIE! imagini cu puternic impact emoțional, vârsta minimă 18 ani!

Proiect sponsorizat de catre Departamentul Romanilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Aurel Trandafir a fost găsit în viață de medicii americani care l-au transportat de urgență la spital, însă a murit la scurt timp din cauza rănilor incompatibile cu viața.
Trupul lui Aurel Trandafir va fi repatriat zilele următoare, iar poliţiştii din Ilfov au început să ia măsuri pentru a preveni eventuale fapte antisociale.
Aurel Trandafir era urmărit internațional din anul 2018, când a fost condamnat, definitiv, la 6 ani și 4 luni de închisoare pentru tâlhărie. Acesta a reușit să fugă înainte ca magistrații să se pronunțe definitv și a ajuns în Los Angeles, SUA unde a fost executat de clanul rival în stil mafiot!

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...