Pro integrare

[video] Infractor ajuns deputat de Bihor pe listele AUR

își continuă comportamentul infracțional

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Deși încă nici nu au început demersurile pt validarea mandatelor noilor aleși, unii încep să se comporte ca adevărați stăpâni de sclavi pe plantație.
Este cazul lui Mihai Lasca, candidat pt. Camera Deputaților din partea AUR în județul Bihor.
Ajuns direct din lumea interlopă în lumea politică, ieri ( 9 Decembrie ) acesta a trecut la presiuni asupra autorităților statului în ceea ce privește desfășurarea unei anchete/cercetări penale de care vrea, cităm “să se ocupe personal” . Încă înainte să devină oficial deputat, Lasca comite în 30 de secunde 3 infracțiuni. Fals, uz de fals și uzurpare de calități oficiale. Se pare că viitorul deputat de AUR nu se poate debarasa de apucăturile infracționale. Conform g4media, În februarie 2016, Lasca a fost trimis în judecată de DIICOT, alături de alte 13 persoane, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, falsificarea de instrumente de plată electronică, deținere de instrumente în vederea falsificării de valori, punerea în circulație de valori falsificate, acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos prin transmiterea neautorizată de date de identificare. El a fost arestat, în 2013, în acest dosar.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Anchetatorii au arătat în rechizitoriu că ”începând cu anul 2012, membrii grupului infracţional au desfăşurat atât în România cât şi în state ale Uniunii Europene, respectiv Cehia, Olanda şi Germania, activităţi de skimming (montarea aparaturii artizanale de copiere a datelor de identitate a card-urilor folosite la ATM-uri de clienţii diferitelor bănci din ţările mai sus menţionate) precum şi activităţi de retrageri de numerar sau achiziţionări de bunuri de la societăţi comerciale prin folosirea de card-uri contrafăcute.
În alt dosar penal, Lasca a fost condamnat, luna trecută, la 2 ani de închisoare, cu suspendare, pentru lovirea unui bărbat care avea o relație cu fosta sa iubită. Prin aceeași decizie, el a fost obligat să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Oradea sau Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bihor, pe o perioadă de 120 de zile. Lasca a depus apel. Conform publicației Bihoreanul, Lasca ”l-ar fi urmărit în trafic pe iubitul fostei partenere de viaţă şi l-ar fi blocat în mijlocul drumului, unde l-a luat la bătaie.
Încă odată, vedem cât ar fi fost de necesar că FĂRĂ PENALI ÎN FUNCTII PUBLICE să devină act legislativ intrat în vigoare.

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...