Pro integrare

[video] ITALIA – Apelul personalului medical către Guvern și Populație – NU MAI ESTE TIMP

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Nu mai avem timp, nu mai avem locuri libere unde să internăm pacienții, suntem obligați să refolosim, măștile și echipamentele de siguranță personală, în multe alte cazuri acelea care există nu sunt cele necesare nouă.
Suntem într-un pericol noi înșine , suntem conștienți că în fiecare zi riscăm să contactăm acest virus, pe lângă această teamă, se adaugă și aceea de a duce acest virus in propriile case, la propriile familii, nu avem nici măcar timp să plângem, lucrăm in schimburi foarte lungi care ne termină fizic și psihic.
Asistăm la multe decese, unde pacienții mor in condiții teribile, iar familiile nu nici măcar posibilitatea de a-si lua rămas bun.
Pacienții nu au voie să primească vizite, mor singuri, ne termină psihic, suntem foarte emotivi pe zi ce trece, datorită aceastei crunte situații.
Spitalul este teritorial, noi intrăm in casele oamenilor, precum soldații , fară o minimă protecție, intr-un teritoriu in care nu reușim sa oferim soluții și tratamentele necesare, suntem singuri!
Dacă NU OPRIM această avalanșă, vom plăti cel prețul suprem, falimentul intregului sistem și al oricărui lucru pentru care are sens să trăim.
Avem nevoie de SPITALE, IMEDIAT, ACUM, NU MĂINE!!!
Avem nevoie de profesioniști calificațî, nu persoanal medical luat din alte posturi și băgați in acest sistem că să fie la număr.
AVEM NEVOIE SI DE VOI, DRAGI CETĂȚENI, INCHIDEȚI-VĂ IN CASE, FIECARE IEȘIRE, DESCHIDE UȘA VIRUSULUI, NU SUNTEM IN CONDIȚIA DE A NE PERMITE ACEST LUCRU, NU MAI ESTE TIMP!

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...