Romanii din afara granitelor

Video Italia – Momente tensionate la ieșirea dintr-un local, 2 carabinieri răniți într-o bataie de stradă

Diaspora.ro a luat legătura cu Carabinieri di Fano, care se ocupă de această situație, am prezentat oficial din partea noastră faptul că suntem alături de carabinierii care au avut se suferit iar în cursul acestei zile ne vor da o declarație privind numărul arestaților și măsurile dispuse împotriva acestora.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Momente de maximă tensiune ieri dimineață în localitatea Marotta di Mondolfo (Pesaro Urbino) unde a avut loc o bataie între mai mulți tineri care erau abea ieșiți dintrun local. Intervenția carabinierilor a dus și la ranirea a doi dintre aceștia. Violențele au avut loc în jurul orelor 05:00.

Nu avem încă date dacă în altercație au fost implicați si cetățeni români!
După o înjunghiere, două grupuri de tineri au început să își impartă pumni, picioare și să folosească tot ceea ce au prins la indemână. Scandalul între cele două grupuri a început de la un Albanez și un Senegalez care s-au certat între ei, undeva în jurul orelor 05:00.

Cetățeanul albanez la înjunghiat pe cel Senegalez iar în cateva secunde, toți cei care participau la evenimentul “Metropoly of music” au fost implicați direct sau indirect în acest scandal. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de carabinieri care nu au reusit inițial să pună capăt scandalului iar primul echilaj format din doi carabinieri au ajuns la spital cu multiple traumatisme iar autospeciala armei carabinierilor a fost distrusă în parte.
Senegalezul se află în spital în condiții grave, acesta a fost rănit în stomac.
Carabinierii au primit între 15 și 20 de zile de spitalizare la domiciliu iar toți cei implicați au fost identificați iar acum vor răspunde penal pentru faptele lor.

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Din mulțime se aud mai mule persoane care cer carabinierilor deja răniți să intervină când grupul de Senegalezi inarmati cu sticle și alte obiecte lovest cu bestialitate un Albanez care pentru a se proteja îl ia pe un carabinier il brate dar acesta pentru a putea avea mâinile libere îl impinge. Multimea formată din Senegalezi il urmaresc pe albanez care a cazut la pământ dar acestia nu se opresc și continuă să îl lovească cu bestialitate.

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030