Romanii din afara granitelor

Video – Italia – Padova – Arme contondente plătite de primărie și poziționate ca ornamente într-o piață

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Padova: 11 Iulie 2021

Mulți dintre noi am văzut primari inventivi care se agață de câte o idee și au impresia că au schimbat lumea, unii chiar iau decizii atât de periculoase încât se joacă cu siguranța cetățenilor culmea,  pe banii contribuabililor.

Primarul din Padova a acceptat ca într-o piață din access oraș,  în jurul unor arbori să pună bucăți mari de sticlă în loc de ornamente inofensive. Elena Capellini demonstrează în înregistrarea video de mai jos pericolul la care sunt supuși cetățenii din orașul Padova.

Pe lângă faptul că orice copil care vine cu părinții în această piață trebuie pur și simplu ținut de mână pentru că își poate face mult rău în cazul în care cade sau ia o bucata de sticlă, bucăți din sticlă la care orice persoană are acces, orice rău intenționat are acces liber la aceste adevărate arme contondente pentru a face rău, culmea este faptul că primăria a plătit din banii contribuabililor achiziționarea și montarea acestora. 
Sperăm să nu aibă loc manifestații sau altercații în această piață până când nu se va rezolva situația cu aceste periculoase bucăți de sticlă!

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Indemnăm atât cetățenii români care locuiesc în zonă dar și de altele naționalități să evite această zonă până la rezolvarea problemei ce pune în pericol siguranța cetățenilor.

Mai multe detalii pe profilului doamne Elena Cappelini AICI

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030