Pro integrare

VIDEO Italia: Polițist mort cu capul în jos: Apare videoclipul șoc al rapperului FUMA

O amenințare clară cu moartea, un mesaj clar de entuziasm, un sentiment de bucurie la vederea cadavrului unui polițist atârnând cu susul în jos.

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

“O cascadorie obscenă a cântărețului de week-end care își exprimă frustrările, dezadaptarea și furia prin punerea în scenă și în mesajele sale patetice, un video prin care amenință cu  moartea polițiștii Italieni.

Scena cu Politistul decedat, agățat cu capul în jos repetând parcă imaginile cu corpul lui Mussolini care atârna în piață la sfârșitul celui de al doilea război mondial, în căutarea unei notorietății mizerabile și triste” comentează  Federația Sindicatelor din Poliție (Fsp), prin vocea secretarului său general Valter Mazzetti ” care a și cerut eliminarea imediată ale acestor imagini din mediul online.

Imaginile dezgustătoare declanșează indignare pură, mai ales pentru că polițiștii sunt femei și bărbați, ei sunt mame și tați, surori și frați, precum și garanția de securitate într-o societate civilă în special a persoanelor vulnerabile: și în acest film există un copil care asistă  la obscenul entuziast wriggling, un pachet de scalamanates, același care rânjește sub corpul atârnând de ofițer de poliție agățat cu susul în jos. Nivelul de violență de toate felurile care se manifestă zilnic împotriva forțelor de ordine, nu mai este suportabil”, a mai declarat Valter Mazzetti

Mazzetti a declarat ca va intenta un proces împotriva rapperului, de asemenea, pune sub semnul întrebării garantul copilului (părinții sau cine are tutela legală) și pe cei de la protecția copilului.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Federația Sindicatului din Poliție se întreabă, de asemenea, dacă melodia intitulată Audi,  este titlul său, ori o reclamă ascunsă la celebra marcă automobilistica Germană, (marcă de asemenea des folosită în Italia de către infractori) în videoclip pare ca este conștient de acest lucru pentru ca rapper-ul expune o mașină de aceiasi  marca de mai multe ori pe lângă Logo-ul acestei mărci imprimat pe hainele sale.

Videoclipul a fost șters de pe YouTube și mai multe rețele de Socializare la cererea Poliției Italiene dar il puteti viziona aici.

Video din surse diaspora.ro

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...