Video Italia – Prosteste NO Green-Pass în majoritatea orașelor Italiene

Presa externă nu pare a fi interesată, sau din motive diverse NU scriu despre ceea ce se întâmplă zilele acestea pe teritoriul Italian.

De pe data de 15 Octombrie 2021, în Italia,  cine nu are Green-Pass, este suspendat pe timp nedeterminat de la locul de muncă, și poate fi concediat dacă lucrează într-o societate care are mai puțin de 15 angajați.

Numărul 15, al angajaților NU este unul întâmplător,  legal, în Italia, o societate cu 15 sau mai puțini angajați, NU este obligată a se înscrie a un sindicat semnatar al contractelor naționale, prin urmare, numărul 15 a fost adăugat exact împotriva acelor angajați care nu au în spatele lor un Sindicat care sa le reprezinte interesele.

Vă prezentăm în cele ce urmează o înregistrare video de astăzi Luni 18 Octombrie 2021, Italia – Trieste! Cele întâmplate la Trieste NU sunt evenimentele izolate, aceleași situații  se regăsesc în majoritatea orașelor mari din Italia.
La Trieste, forțele de ordine au intervenit cu gaze lacrimogene și jeturi de apă pentru a dispersa manifestanții, aceste acțiuni NU le-au reușit, după 10 ore de intervenție în forta, numărul manifestantilor NU a scăzut!

covid-19DiasporaNO green passnovaxromanii in italiavaccina
Comentarii (0)
Adaugá comentariu