[video] Mafia Lemnului ajunge până in inima sistemului, pădurarul bătut obligat sa semneze o declarație in care spune că nu l-au bătut colegii

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Presiuni asupra pădurarului bătut de colegi la Moldovița! Mugurel Cenușă, pus să semneze de conducere că nimeni nu s-a atins de el.
Materialul anterior postat pe legeacodrului.ro preluat de diaspora.ro AICI, nu a rămas fără urmări. Astfel, deodată au apărut presiuni uriașe asupra pădurarului bătut de colegi la Moldovița! Concret, după luni de zile în care fiul lui, Răzvan Cenușă, pădurarul prezent în filmarea Recorder a fost hăituit de agenții economici, acum, tatăl acestuia, Mugurel Cenușă, a intrat în colimatorul colegilor pădurari. Și s-a trecut la un alt nivel.
Presiuni asupra pădurarului bătut de colegi la Moldovița!
Bănuit că din cauza lui s-ar fi declanșat controalele de la nivelul Ocolului Silvic Moldovița, Mugurel Cenușă a suportat repercusiuni. A fost forțat și amenințat de conducerea Direcției Silvice Suceava cu excluderea din silvicultură. Ca să își păstreze locurile de muncă, acesta a fost obligat să semneze o foaie din care reieșea că nimeni nu s-a atins de el, că nu a fost bătut și întâmplarea nici măcar nu a existat.
De altfel, în Moldovița niciun pădurar nu mai are curaj să scoată o vorbă de teama șefilor de la Suceava. Retrași, umiliți zilnic, toți vorbesc în cercurile de prieteni și atât. Și in corpore, toată lumea se scuză. „De află Ciobanu că am spus ceva, ne dă afară imediat”, afirmă la unison pădurarii.

Mugurel Cenușă , pus să semneze de conducere că nimeni nu s-a atins de el
Și aici intră în scenă următorul personaj! Ciobanu, Sorin Ciobanu! Nimeni altul decât șeful Direcției Silvice Suceava, adică omul care este direct răspunzător pentru faptul că județul Suceava a ajuns pe primul loc atunci când vorbim despre tăieri ilegale. Am aflat mai apoi că Mugurel Cenușă se află la Suceava, unde a fost chemat să dea cu subsemnatul, așa că m-am dus direct acolo în speranța că voi putea obține măcar o fotografie care să dovedească totul
Am mers direct la Direcția Silvică, acolo unde am avut „plăcuta” surpriză să mă întâlnesc pe scările instituției cu inginerul Cezar Tulbure, șef birou pază păduri, inginerul Cristian Gafincu, șeful de Ocol Solvic Moldovița, dar și cel de la care a plecat întreg scandalul la cabana de vânătoare, șeful de la pază și protecție, Eross Iozsef. În acel moment, Mugurel Cenușă se afla în mașina personală, în parcarea situată în fața Direcției Silvice. Și aici începe partea amuzantă pentru că, în clipa în care au observat mașina mea, mașina Asociației Moldovița, toți cei enumerați mai sus au dispărut ca la un semn. Am reușit să-l găsesc într-o altă parcare pe Mugurel Cenușă. A fost suficient să surprindem câteva imagini în care se vede clar că acesta este într-adevăr bătut. Vizibil speriat, Mugurel Cenușă a negat inițial bătaia încasată. Pus în fața situației, acesta a dat de înțeles că nu are încotro și trebuie să-și mențină afirmația. La fel cum s-au menținut și rănile suferite!
Sursa legeacodrului.ro

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More