Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO: “O analfabetă vrea sa fie Președinte?

26

Prezidențiabila PSD s-a aflat vineri la Timișoara. La sosirea acesteia la sediul Consiliului Județean Timiș, aproximativ 20 de protestatari cu vuvuzele, au strigat ”Mincinoasa”, ”Analfabeta” şi ”PSD ciuma roşie”.
La manifestație a fost prezent și jurnalistul protestatar Mălin Bot care a confruntat-o pe Viorica Dăncilă și a întrebat-o: “O analfabetă vrea să fie președinte?”. La auzul acestei întrebări, Viorica s-a strâmbat așa cum se vede in filmatul lui Malin Bot.
Nu puteau lipsi desigur nici jandarmii care îi avertizau pe cetățeni că încalcă legea. Venirea jandarmilor i-a înfuriat pe protestatari: “Hoților, nu ne puteți interzice!”.
Un element semnalat de Mălin Bot este reprezentat de prezența șefului Jandarmeriei Timiș, colonelul Nicolae Slev, care a venit la fața locului pentru a fi slugă model până la capăt, chiar dacă Viorica, probabil, mai are doar câteva zile de stat la Palatul Victoria și, de altfel, un jandarm aflat la conducerea instituției ar trebui să aibă în agendă lucruri mult mai importante pentru asigurarea siguranței publice decât să fie un gardian al PSD.

Vino alaturi de noi pe facebook!
Daca doresti ne poti sustine activitatea prin paypal


Alătură-te grupului nostru de Facebook

Comunitatea Diaspora.Ro

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More