Video – Pe 30 Septembrie, vom susține la Bruxelles cauza pădurilor românești

 

Petiția semnată de către comunitatea diaspora.ro privind protecția pădurilor la nivel european prin adoptarea mai multor masuri se discuta în cadrul comisiei Europene în data de 30.09.2021 la Bruxelles. În petiția înaintată comisiei cerem după cum urmează. Etichetarea tuturor produselor din lemn la nivel european. Din etichetare rezulte sursa lemnului astfel încât cumpărătorul poate stabili cu exactitate zona de proveniență a lemnului. O baza de date la nivel European unde se înscrie fiecare arbore tăiat, societatea, aprobările s.a.m.d.

Orice activist de mediu care ar dori sa transmita ceva comisiei in data de 30.09.2021 o poate face prin intermediul nostru, ne puteti contacta AICI

Petitia diaspora.ro

Comunicatul Uniunii Europene pentru Diaspora.ro

Suntem bucuroși să vă informăm că petiția dvs. va fi discutată în cadrul reuniunii Comisiei pentru petiții din 30.09.2021 de la Bruxelles. Discutarea petiției dvs. este programată în jurul orei 16:45.
Puteți participa la reuniune doar prin intermediul unei conexiuni online la distanță și să vă prezentați atât pe dvs. cât și petiția dvs. Membrilor Comisiei pentru petiții. tre deputați în legătură cu subiectul petiției dvs.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: