Video – Politistii Locali din Milano bat cu sãlbãticie o femeie care se aflã la pãmânt

0

În dimineața zilei de miercuri, 24 mai, pe rețelele de socializare a fost publicat un videoclip care înfățișează o femeie la pământ înconjurată de patru agenți ai poliției locale din Milano, dintre care trei o atacă cu bastoane și spray cu piper.

Videoclipul, realizat de un locuitor din zona Bocconi, a devenit imediat viral din cauza brutalității intervenției agențiloraparent complet nemotivat. SULPL (Sindicatul Unitar al Polițiștilor Locali) a publicat un comunicat în care apără acțiunile agenților, justificând acțiunile acestora prin faptul că femeia ar fi avut atitudini de amenințare înainte de a fi oprită, bătută și încătușată. Cu toate acestea, imaginile arată un comportament care pare mai degrabă a bandiților de stradă decât a gardienilor ordinii.

Parchetul din Milano a deschis o anchetă în dosar pentru vătămări agravate de abuzul unei funcții publice.

Conținutul videoclipului nu pare să lase prea mult loc pentru neînțelegeri. Imaginile arată cum unul dintre ofițeri reușește să o facă pe femeie să cadă și, în timp ce aceasta se află la pământ, un al doilea (care se află în spatele ei) o lovește în cap cu un baston .

În acel moment, colega îi pulverizează pe față spray cu piper de la o distanță de câțiva centimetri, în timp ce femeia încearcă să-și apere fața cu brațele. În timp ce se afla încă în această poziție, la pământ, cu fața acoperită, un alt ofițer a lovit-o în ficat cu un baston.

În acel moment, femeia își ridică mâinile în semn de capitulare și își scoate ochelarii.

Un politist incearca apoi sa o puna pe burta si, din moment ce rezista, un coleg o loveste plin in frunte cuun al treilea baston . Unul dintre ofițeri o apucă apoi de păr, în timp ce altul o lovește cu un picior în picioare pentru a o face să se întindă definitiv pe burtă. Videoclipul se oprește în acest moment.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More